Salsa Verde Duszona Wieprzowina
Salsa Verde duszona wieprzowina może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.03 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 304 kalorie, 34g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz cebulę, rosół z kurczaka, nasiona kminku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony Kurczak Salsa Verde, Wołowina duszona w piwie z włoską salsą Verde, oraz Chile Verde (duszona wieprzowina z pieczoną papryką) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć nadmiar tłuszczu wieprzowego. Włożyć mięso do dużej zapiekanki lub holenderskiego piekarnika z salsą, cebulą, bulionem, nasionami kminku, nasionami kolendry i oregano. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, o 3 godziny.
Za pomocą 2 szerokich szpatułek przenieś mięso na obraną patelnię do pieczenia.
Piec do bogato rumiane, 30 protokół.
Tymczasem odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z soków na patelni. Gotuj soki, mieszając, aż zmniejszy się do 2 3/4 szklanek, 8 do 10 minut.
Za pomocą 2 widelców rozetrzyj mięso na duże strzępy.
Dodaj do patelni i wymieszać posiekaną kolendrę. Doprawić solą. Łyżkę do miski i posypać liśćmi kolendry.
Podawać z tortillami i więcej salsa verde.
Slow-cooker Salsa Verde wieprzowina: włożyć pokrojoną wieprzowinę do slow cooker (5 do 6 qt.) i włączyć ciepło do wysokiej. Na patelni doprowadzić salsę, cebulę, bulion, nasiona kminku, nasiona kolendry i oregano do wrzenia.
Polać wieprzowinę, przykryć i gotować, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu i zarejestruje co najmniej 165 na termometrze natychmiastowego odczytu, co najmniej 7 lub do 9 godzin. Kontynuuj przepis z krokiem 2, używając dużego garnka do kroku