Salsa Verde Duszona Wieprzowina

Salsa Verde Duszona Wieprzowina
Salsa Verde duszona wieprzowina może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.03 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 304 kalorie, 34g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz cebulę, rosół z kurczaka, nasiona kminku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony Kurczak Salsa Verde, Wołowina duszona w piwie z włoską salsą Verde, oraz Chile Verde (duszona wieprzowina z pieczoną papryką) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć nadmiar tłuszczu wieprzowego. Włożyć mięso do dużej zapiekanki lub holenderskiego piekarnika z salsą, cebulą, bulionem, nasionami kminku, nasionami kolendry i oregano. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Tłuszcz WieprzowyTłuszcz Wieprzowy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
BulionBulion
CebulaCebula
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Za pomocą 2 szerokich szpatułek przenieś mięso na obraną patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
4
Piec do bogato rumiane, 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z soków na patelni. Gotuj soki, mieszając, aż zmniejszy się do 2 3/4 szklanek, 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Za pomocą 2 widelców rozetrzyj mięso na duże strzępy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
7
Dodaj do patelni i wymieszać posiekaną kolendrę. Doprawić solą. Łyżkę do miski i posypać liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
8
Podawać z tortillami i więcej salsa verde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
9
Slow-cooker Salsa Verde wieprzowina: włożyć pokrojoną wieprzowinę do slow cooker (5 do 6 qt.) i włączyć ciepło do wysokiej. Na patelni doprowadzić salsę, cebulę, bulion, nasiona kminku, nasiona kolendry i oregano do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
BulionBulion
CebulaCebula
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
10
Polać wieprzowinę, przykryć i gotować, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu i zarejestruje co najmniej 165 na termometrze natychmiastowego odczytu, co najmniej 7 lub do 9 godzin. Kontynuuj przepis z krokiem 2, używając dużego garnka do kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
GarnekGarnek

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Sos do maczania świetnie komponuje się z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Zagadka musujące różowe z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Conundrum Sparkling Rose
Conundrum Sparkling Rose
Świecący różowo-złoty odcień z rozgrzewającymi brzoskwiniowymi nutami, to wino otwiera się jasnymi zapachami truskawek, ledwo dojrzałej brzoskwini, świeżych kwiatów polnych i hard candy. Jego smaki odzwierciedlają jego aromaty, z dodatkowymi nutami arbuza i nutą banana. Entry charakteryzuje się żywą kwasowością, która przekształca się w miękką okrągłość. Smak guawy i mango dodaje tropikalnego akcentu do długiego, kuszącego finiszu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn