Salsa Tomatillo pieczona w piekarniku

Salsa Tomatillo pieczona w piekarniku
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Pieczona w piecu Salsa Tomatillo może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $7.06 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, liście kolendry i małe łodygi, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 23 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Salsa Pieczona Tomatillo (Salsa Verde), oraz Salsa Pieczona Tomatillo (Salsa Verde) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn