Salsa Surowa

Salsa Surowa
Przepis surowa Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 2,62 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, kolendrę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Raw Power Bowls, Brownies Z Surowych Nasion Konopi, oraz Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia52
Magazyn