Salsa Squash

Salsa Squash
Salsa Squash może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Z Dyni, Salsa Spaghetti Squash, oraz Grillowany Squash i Salsa Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, przynieść 1 w. wody do wrzenia; umieść squasha w koszu na parze nad wodą. Zmniejszyć ciepło; przykryć i parę przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Tymczasem, w dużym rondlu, podsmażyć cebulę i czosnek na maśle do miękkości. Wymieszać z salsą, solą i kostkami squasha. Połówkę mieszaniny łyżka do nasmarowanego 1-qt. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Posypać 1/4 szklanki sera. Top z pozostałą mieszaniną squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Przykryć i piec w temperaturze 400° przez 15 minut. Odkryć; top z pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Piec 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Sos do maczania świetnie komponuje się z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling rosé. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Świetna musująca mieszanka pinot noir od twórców Ca' Furlan Prosecco! Aromaty świeżych wiśni, truskawek i płatków róży. Okrągłe i kremowe na podniebieniu, z rześkimi orzeźwiającymi bąbelkami i długim, zrównoważonym wykończeniem.Mieszanka: 84% Glera, 16% Pinot Noir
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn