Salsa Pomidorowa Mieszana Crostini
Need a wegetariańska przystawka? Mieszana pomidorowa Salsa Crostini może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 865 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.18 za porcję. Jeśli masz queso fresco, ocet balsamiczny, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Salsa Pomidorowa Mieszana, Crostini Mieszane: Crostini Misti, oraz Crostini Mieszane Oliwkowe.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej brojlery, piekarnik lub grill na średnim ogniu.
Pieczywo tostować, aż lekko złocisty z obu stron-chleb powinien być chrupiące, ale nadal miękkie w środku, nie kruche.
Wyjąć i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą.
Pomidory, oliwę z oliwek, ocet, miód i oregano połączyć w średniej misce i doprawić solą i pieprzem. Delikatnie wrzuć fresk queso.
Pozostawić smaczek w temperaturze pokojowej przez co najmniej 15 minut przed podaniem. Wierzch chleb z smakiem i podawać.