Salsa Mango Mania
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Mango Mania Salsan spróbować. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.75 za porcję. Jeśli masz sól, kolendra, mango, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 40 minut. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Grillowany kurczak z mango z salsą truskawkową Mango, Snickerdoodle Cookie Mania, oraz Mushroom Mania Marzetti dla mamy.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu. Lekko oil grill ruszt, i umieścić cebulę na grillu. Gotować, aż lekko poczernieje.
Cebulę pokroić w kostkę i połączyć z mango, czosnkiem, habanero, kolendrą i cydrem jabłkowym w misce do mieszania. Doprawić solą do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.