Salsa kukurydziana z mango i prażoną kukurydzą

Salsa z mango i prażoną kukurydzą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka soku z cytryny, mięty, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana Kukurydziana Salsa Mango, Placki kukurydziane z jajkami gotowanymi i salsą z Mango, oraz Pieczone Mango Habanero Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kukurydzę i olej, dobrze rzucając.
Umieścić na blasze do pieczenia, rozkładając równomiernie.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut. Super.
Połączyć kukurydzę, mango, i pozostałe składniki w misce; wrzucić delikatnie.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.