Salsa kukurydziana i czarna fasola

Salsa kukurydziana i czarna fasola
Przepis kukurydza i czarna fasola Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 5 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, Kolejna Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, oraz Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać kukurydzę, fasola, pomidory, kolendra i jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PomidorPomidor
FasolaFasola
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Skropić octem i olejem; wrzucić do połączenia. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn