Dodać chiles; smażyć, aż pachnące i chiles włączyć światło pomarańczowy, często mieszając, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieść na talerz; fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3 Paluszki Precelkowe
3
Rozgrzać tę samą patelnię na średnim ogniu.
4
Dodać czosnek; smażyć na złoty kolor, o 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj 1 szklankę wody; usuń z ognia. Puree chiles, mieszanka czosnkowo-wodna, miód i cynamon w blenderze, dodając więcej wody przez łyżki stołowe, jeśli jest zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
6
Przenieś do miski. Doprawić solą. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Cover; chill. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Transfer to bowl. Season with salt. DO AHEAD: can be made 1 day ahead. Cover; chill. Bring to room temperature before serving.