Salsa Arbuzowa
Salsa arbuzowa od początku do końca zajmuje około 25 minut . Za 13 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 21 kalorii , 1 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 34 osobom. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Jeśli masz pod ręką cebulę, ocet ryżowy, kolendrę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Dzięki temu przepisowi lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowe. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 27% wyniku , co nie jest zbyt dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Salsa arbuzowa , Salsa arbuzowa i Salsa arbuzowa .
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze 11 składników. Przykryj i przechowuj w lodówce do momentu podania. Tuż przed podaniem posypujemy orzeszkami ziemnymi.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. La Marca Prosecco z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![La Marca Prosecco]()
La Marca Prosecco
To wino musujące ma bladą, złotą słomkową barwę. Pęcherzyki mają pełną teksturę i są trwałe. W nosie wino przynosi świeże cytrusy z nutami miodu i białych kwiatów. Smak jest świeży i czysty, z dojrzałymi cytrusami, cytryną, zielonym jabłkiem i akcentami grejpfruta, mineralności i odrobiny tostów. Wykończenie jest lekkie, orzeźwiające i rześkie. Zawsze podawaj La Marca Prosecco schłodzone w temperaturze od 46 do 50°F. Wszechstronne włoskie wino musujące La Marca Prosecco można podawać w musujących kieliszkach lub kieliszkach do białego wina. Pełna butelka wystarcza na około 5-7 szklanek. Po nalaniu pierwszej rundy zamknij otwartą butelkę korkiem, aby wino pozostało świeże i musujące oraz aby było schłodzone do temperatury 46-50°F. Otwarta butelka powinna wystarczyć na około 3-4 godziny z zamknięciem butelki.