Salsa Ananasowo-Orzechowa
Salsa ananasowo-orzechowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 19 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, cebula, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Szałwia-Nóżka jagnięca z salsą ananasowo-orzechową, Estragon-Marynowane Kotlety Jagnięce Z Ananasem Pekan Salsa, oraz Quesadillas al Pastor z ananasem Salsan i ananasem Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę w oliwie z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Dodać sok ananasowy; gotować na średnim ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę (około 3 minut).
Połącz ananasa i kolejne 3 składniki w dużej misce; wymieszaj z mieszanką cebuli. Przykryć i schłodzić do 24 godzin. Wymieszać pekan tuż przed podaniem.
Napraw to szybciej: zacznij od rdzeniowego świeżego ananasa, aby przyspieszyć wszystko podczas robienia tej salsy.