Salmón con Salsa de Alcaparras (łosoś z sosem kaparowym)

Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Salmón con Salsa de Alcaparras (łosoś z sosem kaparowym) może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 419 kalorii, 34g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 104 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, sól i pieprz, łosoś, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Salmón con Salsa de Maracuyá (łosoś z sosem z marakui), Salmón con Salsa de Mandarina (łosoś z sosem mandarynkowym), oraz Łosoś w sosie krewetkowym (Salmon con Salsa de Camarones).
Instrukcje
W dużym rondlu nonstick na średnim ogniu roztopić masło z oliwą z oliwek.
Umieścić łososia na patelni i gotować, obracając raz, aż zbrązowieje z obu stron o 4 protokół na stronę, 8 minut w sumie.
Łososia przełożyć na talerz, przykryć folią aluminiową i odstawić.
Dodać czosnek na patelnię i gotować przez 1 minutę.
Dodaj wino, skórkę z cytryny i sok. Gotować przez 3 minuty więcej.
Dodać kapary i doprawić solą i pieprzem. Łososia polać sosem i podawać na ciepło.