Salmon Supreme
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Łosoś Supreme może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.0 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, cytrynę, marynatę pieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Makaron Z Łososiem Supreme, Four-Bean Supreme, oraz Supreme Pizza Dip.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Filety z łososia umieścić w kawałku folii wystarczająco dużej utworzyć szczelne opakowanie i warstwą kabaczka, cukinia, pomidor, marchew i grzyby.
Skropić kreolską marynatą z ostrą papryką, a każdy filet przykryć plasterkiem cytryny.
Szczelnie zamknąć folię wokół łososia i warzyw.
Umieścić opakowanie na średniej blasze do pieczenia.
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, a ryby będą łatwo płatkowane widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.