Salchipapas (frytki ziemniaczane i Hot dogi)

Salchipapas (frytki ziemniaczane i Hot dogi)
Przepis Salchipapas (frytki ziemniaczane i Hot dogi) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 377 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 155 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka hot dogów, olej roślinny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowany Kurczak Z Frytkami Ze Słodkich Ziemniaków, Hot Dogi Z Węzłem Czosnkowym, oraz Hot dogi i frytki w stylu Chicago dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Ziemniaki pokroić na około 1/3 cala grube patyczki i umieścić je w misce z osoloną zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odcedzić i osuszyć ziemniaki i dodać do gorącego oleju w partiach, obracając aż gotowane i złoty, przez około 8 minut.Tymczasem, cut hotdogs poprzecznie na 3 kawałki każdy, a następnie wyciąć małe, ¼ " głębokie krzyże do końcówek tych kawałków i odstawić.Łyżką szczelinową przełożyć frytki na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
żółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojonażółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojona
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Dodać hot dogi do oleju i smażyć przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojonażółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojona
Cienki-Cienki-
5
Przenieść je na talerz wyłożony papierem towels.To podawać, podzielić frytki i hotdogi w równych ilościach i podawać z salsą rosada na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojonażółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojona
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn