Salchipapas (frytki ziemniaczane i Hot dogi)
Przepis Salchipapas (frytki ziemniaczane i Hot dogi) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 377 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 155 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka hot dogów, olej roślinny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowany Kurczak Z Frytkami Ze Słodkich Ziemniaków, Hot Dogi Z Węzłem Czosnkowym, oraz Hot dogi i frytki w stylu Chicago dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Ziemniaki pokroić na około 1/3 cala grube patyczki i umieścić je w misce z osoloną zimną wodą.
Odcedzić i osuszyć ziemniaki i dodać do gorącego oleju w partiach, obracając aż gotowane i złoty, przez około 8 minut.Tymczasem, cut hotdogs poprzecznie na 3 kawałki każdy, a następnie wyciąć małe, ¼ " głębokie krzyże do końcówek tych kawałków i odstawić.Łyżką szczelinową przełożyć frytki na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i doprawić solą.
Dodać hot dogi do oleju i smażyć przez około 2 minuty.
Przenieść je na talerz wyłożony papierem towels.To podawać, podzielić frytki i hotdogi w równych ilościach i podawać z salsą rosada na boku.