Salaterka z szynką i serem
Miska do sałatek z szynką i serem to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 300 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera cheddar, masło, wymieszać, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Groszek ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na pudełku; ostudzić. W dużej misce, wymieszać groszek i pozostałe składniki nadzienia sałatki. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 204°. obficie nasmaruj dno i bok 9-calowej płyty ciasta za pomocą skracania lub sprayu do gotowania.
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać wodę i masło do wrzenia.
Dodaj Bisquick wymieszać wszystko na raz; zmniejszyć ciepło do niskiego i energicznie mieszać na małym ogniu około 1 minuty 30 sekund lub aż mieszanina utworzy kulkę.
Zdjąć z ognia; ubić w jajkach, po kolei, łyżką. Kontynuuj bicie, aż będzie gładkie.
Rozłóż w dolnej części płytki ciasta (nie rozłóż z boku).
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż nadmuchane i suche w centrum. Fajne 30 minut. Tuż przed podaniem napełnij nadzieniem sałatkowym.