Salade Niçoise ze swiezym tuńczykiem Confit
Salade Niçoise ze swiezym tuńczykiem Confit to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, niã§oise, tuńczyk confit, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przepis Na Kanapkę Salade Niçoise, Salade Niçoise lub " sałatka z Nicei "(Francja), oraz Salade Niçoise z tuńczykiem smażonym na patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka włożyć do rondla, przykryć zimną osoloną wodą i odstawić na 10 minut.
Spuścić wodę i wstrząsnąć jaj na patelni, aby złamać skorupki.
Umieść jajka w misce z lodowatą wodą, aż ostygną. Obierz i pokrój na pół (żółtka powinny być nadal lekko miękkie i pomarańczowe w środku). Zachowując każdy składnik oddzielnie, sukienka zieleni, ziemniaki, fasolka szparagowa, pomidory, i tuńczyk z vinaigrette. Ułóż warzywa, warzywa, tuńczyka i jajka ugotowane na twardo na półmisku lub pojedynczych talerzach. Przykryć sardele tuńczykiem i rozsypać sałatkę z kaparami i oliwkami. Zmielić trochę czarnego pieprzu na sałatkę i podawać natychmiast.
26, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
34, Tłuszcz Wielonienasycony