Sajgonki Fruishi
Fruishi sajgonki to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 315 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brzoskwinie, pomarańcze, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to {wiosna} sajgonki, Sajgonki, oraz Sajgonki.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać brzoskwinie i gotować, aż skórka zacznie odchodzić, około 1 minuty. Natychmiast zanurz brzoskwinie w lodowatej wodzie na kilka minut, aż ostygną, aby zatrzymać proces gotowania. Gdy brzoskwinie są zimne, usuń z lodowatej wody; obrać i wyrzucić Skórki brzoskwiń i pokroić brzoskwinie w kliny.
W rondlu zagotuj wodę, ryż, śmietanę kokosową i sól. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta, 20 do 25 minut. Odkryj rondel i chłodny ryż całkowicie.
Delikatnie spłucz papier ryżowy, aż ostygnie woda i połóż na płaskiej powierzchni roboczej. Łyżka 2 łyżki ugotowanego ryżu w linii lekko off-center na opakowaniu.
Na ryżu rozprowadzić około 1 1/2 łyżki konfitury śliwkowej.
Rozprowadzić warstwę plastrów truskawek na konfiturach, warstwę brzoskwiń na truskawkach, warstwę pomarańczy na brzoskwiniach, warstwę grejpfruta na pomarańczach i świeże liście mięty na grejpfrucie. Złóż przeciwległe krawędzie owijki, aby pokryć wypełnienie.
1 z przeciwległych krawędzi obróć wokół nadzienia w kształt burrito. Powtórz z pozostałymi opakowaniami, ryżem i owocami.
Rolki pokroić na pół i podawać z jogurtem do zanurzenia.