Sajgonki Cindi
Sajgonki Cindi to bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako chińska przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej, owijki do jajek, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sajgonki Cindi, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem.
Instrukcje
Wieprzowinę ugotować w dużym woku na średnim ogniu.
W dużej misce, wymieszać kapustę, marchew, zielona papryka, cebula, czosnek i imbir. W małej misce, wymieszać skrobię kukurydzianą, sos sojowy, i melasa, aż będzie gładka.
Podgrzać 2 łyżki oleju w woku. Wymieszać mieszaninę kapusty w partiach, gotowanie każdej partii 3 do 4 minut, tylko do miękkości. Warzywa odstawić do miski i wymieszać z wieprzowiną. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej.
Rozgrzać 1 kwartę oleju w głębokiej frytkownicy do 365 stopni F (185 stopni C).
Umieścić około 1 łyżkę nadzienia na każdym opakowaniu rolki jaj. Złóż jeden róg owijki nad wypełnieniem. Złożyć boki owijarki nad wypełnieniem.
Zwijaj opakowania, aby uformować sajgonki.
Bułeczki smażyć partiami na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać z sosem słodko-kwaśnym.