Sadie Hawkins Sling
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 821 kalorii. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz rothman & winter orchard likier morelowy, wodę, gruszkową brandy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasteczka Sadie z masłem orzechowym, Proca Pomarańczowa, oraz Singapore Sling dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rdzeń ananasa (pozostawiając kilka centymetrów owoców na dnie, aby stworzyć ponadgabarytowe naczynie.) Zamrozić na noc w woreczku Ziploc.
Aby zrobić syrop demerara: podgrzać cukier z wodą na niskim poziomie w małym rondlu, mieszając do rozpuszczenia.
Ochłoń. Przechowywać w lodówce.
Aby zrobić koktajl: włóż niewielką ilość lodu do shakera koktajlowego, dodaj Bittersy, syrop demerara, falernum, brandy gruszkową, likier morelowy, sok z cytryny, sok ananasowy i bourbon. Wstrząsnąć i przelać do rdzeni i mrożonego ananasa.
Dodaj kruszony lód, wymieszaj z kijem swizzle lub długą łyżką.
Dodaj więcej kruszonego lodu, udekoruj według uznania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.