Sablefish z łagodnym musztardowym blaskiem
Sablefish z łagodnym musztardowym blaskiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje $9.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 29g białka, oraz 1g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ząbków czosnku, filety z ryb sablefish, musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kapusta W Łagodnym Jogurcie I Gorczycy Curry, Chrupiąca Pieczona Sablefish, oraz Kminek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund lub aż czosnek stanie się pachnący, stale mieszając.
Dodaj 1/2 szklanki wody; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Dodaj demi-glace, mieszając trzepaczką do połączenia.
Połącz pozostałą 1/4 szklanki wody i musztardy, mieszając trzepaczką, aż musztarda się rozpuści. Wymieszać mieszaninę musztardy, ocet i 1/4 łyżeczki pieprzu do mieszaniny glace; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty; przecedzić przez drobne sito nad miską. Odrzuć ciała stałe; utrzymuj glace w cieple.
Podgrzej dużą patelnię ciężką na średnim ogniu.
Pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu i soli posypać równomiernie rybą.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 2 1/2 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej; włączyć ryby i gotować 7 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Posypać zieloną cebulą i podawać z blaskiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio