Sałatka ze świeżych owoców to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz winogrona, wodę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Ze Świeżych Owoców, Sałatka Ze Świeżych Owoców, oraz Sałatka Ze Świeżych Owoców.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć cukier i skrobię kukurydzianą w małym rondlu; stopniowo ubijać w 1/2 szklanki wody, soku pomarańczowego i soku z cytryny, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Sok Z Cytryny
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
3
Doprowadzić mieszaninę cukru do wrzenia, stale ubijając, na średnim ogniu. Gotować, ubijając stale, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Wlać mieszaninę na owoce, podrzucając delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić 4 godziny.