Sałatka z wędzonym boczkiem i fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wędzonego boczku i sałatki z fasoli. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,47 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, octu balsamicznego, ciecierzycy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Edamame z białej fasoli z boczkiem i dymiącym czerwonym winem Vinaigrette, Smoky bean, bacon & eggy Bread bake, oraz Sałatka z dyni i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj mżawkę EVOO i bekon. Chrupać boczek, a następnie przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Dodać suszoną ciecierzycę i zmniejszyć ogień do średniej. Gotować, aż tosty i lekko rumiane, 10 do 12 protokół. Ciecierzycę doprawić solą i pokruszonymi płatkami pieprzu i ostudzić.
Włożyć warzywa do salaterki.
Ubij razem musztardę, ocet i około 1/3 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Dodać boczek i ciecierzycę do sałatki i wrzucić do płaszcza równomiernie.