Sałatka z tuńczyka i makaronu ewakuacyjnego może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Za 85 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 25g tłuszczu i w sumie 410 kalorii. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę lima, makaron rotelle, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Z łyżką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka Z Tuńczyka I Makaronu Ewakuacyjnego, Sałatka z makaronem i tuńczykiem (Ensalada de Pasta y Atún), oraz Sałatka Z Makaronem Z Tuńczyka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj makaron i gotuj przez 8 do 10 minut lub do al dente; odcedź i ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
W dużej misce wymieszaj makaron, jajka, ser Cheddar z tuńczyka, seler, cebulę, pieczoną czerwoną paprykę i fasolę lima.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Ser Cheddar
Fasola Lima
Seler
Cebula
Makarony
Jajko
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Wymieszaj majonez, sok z cytryny i paprykę. Dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Majonez
Papryka
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Polej dressingiem mieszankę makaronu i wymieszaj razem.