Sałatka z rukoli, Prosciutto i Kantalupy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać rukola, Prosciutto, i sałatka kantalupa spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 219 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz rukolę, prosciutto, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka MIODOWA, Kantalupa I Prosciutto, Sałatka MIODOWA, Kantalupa I Prosciutto, oraz Ogolona Sałatka z Kantalupy i Prosciutto.
Instrukcje
Umieść ocet w małej misce. Stopniowo ubijaj olej. Doprawić solą i pieprzem do smaku. (Opatrunek można przygotować 1 dzień wcześniej, przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Przetnij kantalupę na pół i zachowaj jedną połowę do innego użycia. Obrać kantalupę i zebrać nasiona.
Pokroić w plasterki o grubości 1/8 cala, a następnie pokroić każdy plasterek w poprzek na trzecie. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Wrzucić rukolę i vinaigrette w dużej misce.
Dodaj kantalupę i wrzucić lekko.
Pokrój prosciutto (w tym tłuszcz) na paski o szerokości 1/4 cala. Rozsypać na górze sałatki i wrzucić ponownie. Doprawić pieprzem i podawać od razu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;