Sałatka Z Polędwicy Wołowej Cobb

Sałatka Z Polędwicy Wołowej Cobb
Sałatka z polędwicy wołowej Cobb jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1106 kalorii. Na 9,16 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz jalapeño, sól koszerna i pieprz, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z musztardą z rukolą, czerwoną cebulą i sałatką z fasoli woskowej, Polędwica wołowa z bazylią Crema z Arbuzowo-bazyliową sałatką i grillowanymi Plantanami, oraz Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego.

Instrukcje

1
W dużym płytkim naczyniu połącz pietruszkę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, paprykę i kminek. Wymieszać połowę mielonego czosnku, 1 łyżkę soli i 2 łyżki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Dodać mięso i obrócić, aby dokładnie pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W średniej misce, wymieszać majonez z parmezanem, musztarda, maślanka, sok z cytryny, anchois, jalapeo, sos Worcestershire i pozostałe mielonego czosnku. SOS przyprawiamy solą i pieprzem i wstawiamy do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Odcedzić i grubo posiekać. W dużej misce, wrzucić romaine z boczkiem, awokado i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Na dużej patelni żaroodpornej podgrzej czystą oliwę z oliwek, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wyjąć mięso z marynaty i osuszyć. Polędwiczki gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż rumiane z 3 stron, o 3 protokół na stronę. Włączyć do brązowego na ostatniej stronie i umieścić patelnię w piekarniku. Mięso pieczemy przez około 25 minut; w najgrubszej części termometr błyskawicznie odczytany powinien zarejestrować 125 dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Przenieś polędwicę na deskę do rzeźbienia i odstaw na 10 minut.
10
Wrzucić sałatkę z połową sosu. Kopiec na dużym talerzu, otoczyć klinami pomidorów i rozrzucić kiełki na górze. Cienko pokroić polędwicę, ułożyć na sałatce i podawać. Podaj dodatkowy opatrunek przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn