Sałatka Z Pieczonych Czerwonych Ziemniaków
Pieczona Czerwona Sałatka ziemniaczana może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś ziemniaki, jajka ugotowane na twardo, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Kawałki ziemniaków rozłożyć na blasze i skropić oliwą z oliwek.
Piec w nagrzanym piekarniku do miękkości, o 45 protokół; wyjąć z piekarnika i ostudzić co najmniej 15 protokół.
Do dużej salaterki włożyć pieczone ziemniaki i połączyć z ugotowanymi na twardo jajkami, selerem naciowym, zieloną cebulą i boczkiem; wymieszać z majonezem i doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, aby smaki blend.