Sałatka z mozzarellą to hor d ' oeuvre, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 15g tłuszczu i w sumie 159 kalorii. Za 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga bazylii, liści pietruszki, octu z czerwonego wina i szalotki. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, który jest solidny. Sałatka z pieczonych warzyw i mozzarelli z kremową sałatką Pesto, Mozzarellan w Carrozza (smażona kanapka z mozzarellą) z jagodowym dżemem balsamicznym, oraz Neapolitański "Mozzarellan in Carrozza" {francuskie tosty Nadziewane mozzarellą} są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Przekrój mozzarellę i pomidory na pół i połącz w misce z szalotką i ziołami. Ubierz sałatkę z octem, oliwą z oliwek i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Miguel Torres Cordillera Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nos wykazuje wielką złożoność aromatyczną, odsłaniając nuty kwiatowe, brzoskwinię i liczi. Świeże na podniebieniu, z soczystą kwasowością i smugą brandy, która jest znakiem rozpoznawczym wapiennych gleb Limari.Wysublimowany z kawiorem. Idealny dla partnera do pstrąga i wędzonego łososia, świeżych owoców morza i wszystkich dań rybnych, pieczonych lub w sosie.