Sałatka z makaronem musztardowo-warzywnym

Sałatka z makaronem musztardowo-warzywnym
Sałatka z makaronem musztardowo-warzywnym jest bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz brokuły, pomidory, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Z Musztardy, Ziemniaków, Warzyw I Szynki, Sałatka makaronowa pieczona wegetariańska z makaronem z soczewicy Cukiniowej, oraz Polne warzywa i grillowana sałatka warzywna z musztardowym sosem ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z osoloną wrzącą wodą gotuj makaron aż do al dente, spłucz pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
W dużej misce, połączyć makaron, groszek, brokuły, marchew, kukurydza, pomidory i papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przygotować dressing ubijając razem musztardę, włoski dressing, ocet, brązowy cukier, nasiona selera i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
RamięRamię
Nasiona SeleraNasiona Selera
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Zalać sałatkę i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn