Sałatka z kopru włoskiego i endywii z różanym winegretem
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z kopru włoskiego i endywii z różanym winegretem może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z pomarańczy, kopru włoskiego, duńskiego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak wybitny. Sałatka z kopru włoskiego i endywii z różanym winegretem, Sałatka Z Endywii I Selera Z Winegretem Z Kopru Włoskiego, oraz Sałatka z kopru włoskiego i endywii z winegretem pomarańczowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Połącz koper włoski, endywia i zarezerwowane liście kopru włoskiego w dużej misce do mieszania. W osobnej misce, ubij razem wino, sok z cytrusów, cukier, szalotka, sól, pieprz i olej do połączenia. Wrzucić koper włoski i endywia z sosem. Wrzucić w tosty połówki orzecha włoskiego i pokruszony ser pleśniowy i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzecha Włoskiego
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Endive
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)