Sałatka z fasoli czarnej i białej
Sałatka z czarnej i białej fasoli to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Mieszanka doskonałej fasoli Północnej, sól, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Sałatka z białej i Czarnej Fasoli, Sałatka z fasoli czarno-białej, oraz Sałatka z białej, czerwonej i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu, doprowadzić 6 szklanek wody do wrzenia. W międzyczasie paprykę przeciąć na pół wzdłuż; usunąć nasiona.
Paprykę umieścić we wrzącej wodzie na 2 minuty.
Odcedzić; spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
W dużej misce, połączyć ocet, chili w proszku, sól i olej; dobrze wymieszać.
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem sałaty i papryki; dobrze zmiksować.
Łyżka mieszanki fasoli na połówki pieprzu.
Podawać natychmiast na talerzach wyłożonych sałatą lub przechowywać w lodówce do czasu podania.