Sałatka Z Buraków Miodowych
Sałatka z buraków miodowych to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 154 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, orzechy włoskie, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Sałatka z buraków i jabłek z cytrusowym jogurtem miodowym, Wieprzowina miodowo-Kurkumowa z sałatką z buraków i marchwi, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków I Orzechów Laskowych Z Miodowym Sosem Balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ułożyć buraki w naczyniu do pieczenia i zalać wodą; przykryć folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż buraki będą miękkie, około 1 godziny. Pozostawić buraki do ostygnięcia przez noc; usunąć zewnętrzną skórę i posiekać buraki na kawałki wielkości kęsa.
Wymieszać ocet balsamiczny, miód, ocet winny czerwony i czarny pieprz razem w misce. Buraki wymieszać, cebula, i orzechy włoskie do octu dressing.
Posypać serem pleśniowym, natką pietruszki i solą do podania.