Sałatka z bulguru cytrynowo-koperkowego z przegrzebkami
Cytrynowo-koperkowa Sałatka Bulgur z przegrzebkami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,39 zł za porcję. Jeśli masz ziarna kukurydzy, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z cytryną i koperkiem, Sałatka kukurydziana i szparagowa z pesto koperkowym, fetą i pekanami, oraz Sałatka Bulgur w koszyczkach cytrynowych.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać bulgur; częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
3
Drenaż; cool.
4
Podczas gdy bulgur gotuje, podgrzać patelnię średnio nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Bulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj przegrzebki, i gotować 3 protokół, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
6
Usuń z ognia; umieść przegrzebki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Dodaj bulgur, ogórek, a następnie 9 składników (ogórek przez pieprz) do przegrzebków w misce; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Przegrzebki
Bulgur
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Miejsce 1 Puchar rukoli na każdym z 6 talerzy; góry każdej porcji z 1 Puchar przegrzebek mieszaniny.