Sałatka Z Brązowego Ryżu
Sałatka z brązowego ryżu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, masło, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sałatka z brązowym ryżem i jabłkami z drobnym ryżem, Brązowy ryż Szafran Risotto (i dlaczego brązowy ryż jest lepszy niż biały ryż), oraz Jak gotować brązowy ryż doskonale i cukinia i czosnek brązowy ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W 10-calowej patelni saute na średnim ogniu, smażyć boczek, aż chrupiące.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić. Rezerwa 1 łyżka tłuszczu boczku.
Dodać czerwoną cebulę na patelni i gotować, aż półprzezroczyste, około 5 do 6 protokół.
Dodaj ocet, rosół z kurczaka, musztardę, cukier, sól i pieprz na patelnię i wymieszaj, aby połączyć.
Dodać boczek z powrotem do patelni wraz z ryżem i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zostanie wchłonięty, około 7 do 10 minut. Wymieszać z koperkiem. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieść ryż w 8-calowym szklanym naczyniu do pieczenia.
Przynieś wodę, masło i sól do wrzenia w czajniku lub rondlu. Gdy woda się zagotuje, wlej ją na ryż, wymieszaj, aby połączyć i przykryj naczynie szczelnie folią aluminiową o dużej wytrzymałości.
Piec na środkowej półce piekarnika przez 1 godzinę.
Po 1 godzinie zdejmij pokrywę i napełnij ryż widelcem.