Sałatka Taco III jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 46g tłuszczu i w sumie 825 kalorii. Za 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 253 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Wiele osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Mieszanka cebuli, fasoli, sera cheddar i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Taco III, Sałatka Taco Jessiki z kremowym dressingiem Taco, oraz Sałatka Taco Jessiki z kremowym dressingiem Taco.
Instrukcje
1
Przygotuj mieloną wołowinę zgodnie z zaleceniami opakowania przyprawowego taco i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
Mielona Wołowina
2
W dużej misce wymieszaj mieszankę wołową, sałatę, czerwoną cebulę, zieloną cebulę, fasolę pinto, fasolę, pomidory, awokado i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Zielona Cebula
Fasola Pinto
Cebula Czerwona
Pomidor
Awokado
Sałata
Ser
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dobrze wymieszaj.
4
Przed podaniem dodaj chipsy kukurydziane i wystarczającą ilość dressingu do pokrycia.
Chardonnay, napój alkoholowy i białe wino to świetny wybór na sałatkę Taco. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Bien Nacido Estate Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 53 dolarów za butelkę.
Bien Nacido Estate Chardonnay
Zapraszające aromaty cytryny Meyera, rumianku i pokrojonej słomy wyskakują ze szklanki. Jasne wejście daje gęste i energetyczne podniebienie, które jest prostymi liniami i przepyszną mineralnością.