Sałatka Taco Bezmięsna

Sałatka Taco Bezmięsna
Bezmięsna Sałatka Taco może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 16G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.86 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś pierścienie z pieprzem bananowym, umieść Bazyl, meksykańskie oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Taco Bezmięsna, Ciasto Taco Bezmięsne, oraz Sałatka taco Jessiki z kremowym sosem Taco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
SOS Chermoula ubić z octem i sokiem warzywnym. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WarzywnySok Warzywny
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Dla taco topping: Char poblanos nad płomieniem na palnikach gazowych lub char pod brojlerem, aż skórki są zaczernione na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Papryki umieścić w misce. Przykryć i lekko ostudzić paprykę. Paprykę obrać i posiekać. Rezerwa do późniejszego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać olej na średnim do wysokiego ciepła, dodać grzyby i brązowy kilka minut, a następnie dodać kukurydzę i gotować, aż zacznie brązowieć, jak również, 5 do 7 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cienki-Cienki-
5
Dodać czosnek, cebulę, oregano, chili w proszku i trochę soli i pieprzu. Gotować, aż cebula będą kruche, kilka minut, a następnie deglaze patelni z piwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj pomidory i poblanos, i gotować, aby po prostu ciepła przez. Wyłączyć ogrzewanie i schłodzić. Przechowywać w lodówce w celu przygotowania posiłku. Podgrzać na średnim ogniu, aż po prostu rozgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
7
Aby służyć, ułóż półmisek, miskę lub pojedyncze płytkie miseczki z sałatą i wypełnij rozgrzaną sałatką. Top z paskami Tortilla, ser, papryka i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Polać SOS równomiernie na wierzchu i podawać.
9
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Pokrój tortille na pół, a następnie na cienkie paski o grubości od 1/8 do 1/4 cala. Spryskać lekko nieprzywierającym sprayem do gotowania, następnie doprawić solą i posypać kolendrą i kminkiem. Ułóż na blachach do pieczenia w jednej warstwie i piec do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Składniki

6trochę posiekanej cukiniiMarynowane pierścienie pieprzu jalapeno lub pierścienie pieprzu bananowegoMarynowane pierścienie pieprzu jalapeno lub pierścienie pieprzu bananowego6trochę posiekanej cukiniiUmieścić bazylia, kolendra, mięta, EVOO, jalapenos, czosnek, szalotka, sok z limonki i trochę soli i pieprzu w robocie kuchennym i pulse drobno posiekać, mniej więcej tak samo jak luźne pestoUmieścić bazylia, kolendra, mięta, EVOO, jalapenos, czosnek, szalotka, sok z limonki i trochę soli i pieprzu w robocie kuchennym i pulse drobno posiekać, mniej więcej tak samo jak luźne pesto1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 uncja mieszanki gorącej czekolady1 uncja mieszanki gorącej czekolady340papryka habaneropieczarki do guzików, ćwiartowanepieczarki do guzików, ćwiartowane425papryka habaneropomidory pokrojone w kostkę lub pomidory z Zielonym chilespomidory pokrojone w kostkę lub pomidory z Zielonym chiles1porcja startego parmezanuchili w proszku, np. gebhardtachili w proszku, np. gebhardta4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziarna kukurydzy (około 4 kłosy kukurydzy)ziarna kukurydzy (około 4 kłosy kukurydzy)8tortille kukurydzianetortille kukurydziane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweO EVOOO EVOO1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 średnie żółte cebule, obrane i starte2 średnie żółte cebule, obrane i starte1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża kolendraświeża kolendra591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża miętaświeża mięta12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek tarty lub posiekanyczosnek tarty lub posiekany3goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany6trochę posiekanej cukiniiKolendra mielonaKolendra mielona6trochę posiekanej cukiniiKminek mielonyKminek mielony2do 3 papryczek jalapeno, posiekanych i grubo posiekanychdo 3 papryczek jalapeno, posiekanych i grubo posiekanych1Sok z limonkiSok z limonki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone Meksykańskie oreganosuszone Meksykańskie oregano2Poblano chilesPoblano chiles1czerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana2serca rzymskie lub 1 główka sałaty lodowej, posiekanejserca rzymskie lub 1 główka sałaty lodowej, posiekanej6trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz6trochę posiekanej cukiniiSzalotkiSzalotki1szalotka, grubo posiekanaszalotka, grubo posiekana6trochę posiekanej cukiniiPokruszony queso fresco lub rozdrobniony ostry Biały CheddarPokruszony queso fresco lub rozdrobniony ostry Biały Cheddar2Spód: okruszki z herbatników grahamocet sherryocet sherry591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok warzywny lub sos pomidorowysok warzywny lub sos pomidorowy3Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn