Sałatka szpinakowa dla dzieci z ciepłymi grzybami i winegretem jagodowym
Sałatka szpinakowa dla dzieci z ciepłymi grzybami i winegretem jagodowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Na $4.1 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 617 kalorii, 9g białka, oraz 49g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, ocet winny, ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Rzepy I Szpinaku Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette, Sałatka szpinakowa dla dzieci z ciepłym winegretem cytrusowo - bekonowym, oraz Ciepła sałatka szpinakowa z boczkiem-pieczarkami Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu wymieszaj jagody, oliwę z oliwek, ocet winny i czerwoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Czerwony
Borówki Amerykańskie
Oliwa Z Oliwek
Cebula Czerwona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Umieść patelnię na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu. Wymieszać grzyby i podgrzewać przez 1 do 2 minut, aż grzyby zostaną podgrzane. Wyłącz ogrzewanie. Przykryj, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
W dużej misce, wrzucić frisee i szpinak dziecko wraz z ciepłym sosem. Sałatkę podzielić na talerze sałatkowe i każdą sałatkę posypać posypką migdałów, kilkoma okruszkami sera i jagodami.