Sałatka Ryżowa Z Estragonem
Sałatka ryżowa z estragonu może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 196 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ocet destylowany, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Pomarańczowo-Estragonowa pierś kaczki z zieloną sałatką i ryżem Szparagowo-migdałowym, Estragon! Sos sałatkowy miodowo-estragonowy, oraz Sałatka Jajeczna Estragonowa.
Instrukcje
Przygotuj ryż instant zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Umieść jajka w rondlu z wystarczającą ilością zimnej wody do przykrycia. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z wody, ostudzić, obrać i posiekać.
W misce wymieszaj ugotowany ryż, estragon, zieloną cebulę, szczypiorek, oliwę z oliwek i ocet. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę w lodówce. Wrzucić z posiekanymi jajkami do podania.