Sałatka rukola z tartym parmezanem to bezglutenowa i pierwotna przystawka. Jedna porcja zawiera 195 kalorii , 5 g białka i 16 g tłuszczu . Za 92 centy za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. 20 osób uznało ten przepis za pełen smaku i sycący. Udaj się do sklepu i kup migdały, rukolę, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 66% , co jest solidne. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również: Sałatka z grillowanym portobello z tartym parmezanem-reggiano , Sałatka z rukoli i gruszki z prażonymi orzechami włoskimi oraz Sałatka z rukoli z serem kozim .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj rukolę, rodzynki i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Skropić oliwą i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Posyp solą i pieprzem; wymieszaj, aby pokryć. Rozłóż na cztery talerze; posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz