Sałatka pomidorowa z marynowanym koprem włoskim

Sałatka pomidorowa z marynowanym koprem włoskim
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka pomidorowa z marynowanym koprem włoskim może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 275 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście kopru włoskiego, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepła Marynowana Sałatka Z Buraków I Pomidorów, Marynowana Sałatka Cytrusowa Z Kopru Włoskiego, oraz Sałatka pomidorowa z pomidorem Granita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Toast anyż gwiazdkowy, anyż, nasiona kolendry, nasiona kopru włoskiego, i nasiona kuminy na małej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż pachnące, o 3 protokół. Zawiąż tosty, trawę cytrynową i skórkę pomarańczy w kawałku ściereczki i zawiąż sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Trawa CytrynowaTrawa Cytrynowa
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
AnyżAnyż
PrzyprawyPrzyprawy
NasionaNasiona
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
PatelniaPatelnia
2
Umieść saszetkę i koper włożyć słoik 1-quart lub miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przynieś ocet, cukier, sól i 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu,mieszając, aby rozpuścić cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Mieszaninę Pourvinegar na saszetce i fenneland pozostawić do ostygnięcia; wyrzucić saszetkę. Przykryć i schłodzić co najmniej 12 godzin.
5
DO AHEAD: marynowany koper włoski może być wykonany2 tygodnie wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
1
Połącz duże i cherrytomaten, ocet i 6 łyżek oleju w misce amedium; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
3
Przed podaniem podgrzać pozostałą 1 łyżkę stołowąolej na średniej patelni na dużym ogniu. Kucharz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Papryka Cubanelle, rzucając często, aż zwęglone w miejscach, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
5
Podawać sałatkę pomidorową posypanąp, marynowany koper włoski i liście kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
PomidorPomidor
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn