Sałatka makaronowa Reuben
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj sałatkę makaronową Reuben. Ten przepis jest dla 16 osób. Jedna porcja zawiera 146 kalorii , 4 g białka i 7 g tłuszczu . Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Mieszanka octu jabłkowego, brązowego cukru, sera szwajcarskiego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 32% . Ta ocena nie jest tak doskonała. Wypróbuj Pastan e Fagioli (Pastan and Beans) , Creamy Ranch Pasta Salad i Easy Gluten Free Vegetarian Pasta Salad, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużym rondlu ugotuj makaron według instrukcji podanych na opakowaniu.
Tymczasem w małym rondelku na małym ogniu wymieszaj brązowy cukier, olej, musztardę, ocet i kminek. Gotuj i mieszaj przez 3-5 minut lub do momentu podgrzania.
Odcedź makaron. W dużej misce wymieszaj mieszankę coleslaw, makaron, wołowinę peklowaną i ciepły dressing; wymieszaj, aby pokryć.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Resztki schłodzić.