Sałatka Fasolowo-Jicama

Sałatka Fasolowo-Jicama
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Sałatka z fasoli-jicama może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.42 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sok z limonki,, kitchen string, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 84%. Spróbuj Sałatka Z Czarnej Fasoli Jicama, Sałatka Jicama Z Czarnej Fasoli, oraz Czarna fasola, Jícama i grillowana Sałatka kukurydziana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę opłukać i posortować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Umieść w dużym holenderskim piekarniku; dodaj wodę do 3 cali nad fasolą. Przykryć i niech moczyć 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Drenaż.
4
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Rozłóż chiles w jednej warstwie na blasze do pieczenia; toast 1 do 2 minut lub aż chiles puff i stać się pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Pokroić chiles otworzyć nożycami kuchennymi; usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Odciąć łodygi.
8
Wiązać wiązkę oregano sznurkiem kuchennym. Powrót fasoli do holenderskiego piekarnika; dodać oregano, chiles, kminek, i 1 1/2 qt. gorąca woda. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 do 2 1/2 godziny lub aż ziarna będą miękkie, dodając więcej wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
9
Usunąć oregano i chiles z mieszanki fasoli; wyrzucić. Łyżka fasoli w jednej warstwie na blasze do pieczenia; całkowicie ostudzić (około 40 minut). Przykryć i schłodzić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
10
Podsmaż cebulę, jalapeos i czosnek w 3 łyżkach. gorący olej na dużej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut lub do momentu, gdy cebula będzie miękka i lekko zwęglona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Wymieszać fasolę, smażone warzywa, zieloną cebulę, ocet, 1/4 szklanki oleju i 2 łyżki. sól koszerna w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
12
Wrzucić razem jicama, kolendra, sok z limonki, i pozostałe 1 łyżeczka. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
JicamaJicama
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
13
Podawać na sałatkę z fasoli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia85
Magazyn