Sałatka Bulgur z Edamame i pomidorkami koktajlowymi
Sałatka Bulgur z Edamame i pomidorkami koktajlowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.07 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 216 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, mięty, edamame i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Bulgur z Edamame i kumkwatem, Pomidory faszerowane bulgurem i orzeszkami piniowymi, oraz Sałatka z pomidorami koktajlowymi i oliwkami.
Instrukcje
1
Połącz bulgur i 1 szklankę wrzącej wody w dużej misce. Przykryć i odstawić na 1 godzinę lub aż bulgur będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Edamame gotować we wrzącej wodzie 3 minut lub do chrupkości-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Woda
3
Drenaż.
4
Dodaj edamame, pomidory i pozostałe składniki do bulgur; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Bulgur
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed podaniem.