Sałatka Big Sky Niçoise
Sałatka Big Sky Niçoise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 8 i kosztuje 4,76 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, skórkę z cytryny, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Nicoise, Sałatka Nicoise, oraz Gorąca Sałatka Niçoise.
Instrukcje
W blenderze połącz sok z cytryny z octem, szalotką, musztardą, czosnkiem i skórką z cytryny i pulsuj, aż drobno posiekasz. Po włączeniu maszyny dodaj oliwę w cienkim strumieniu i zmiksuj do emulgowania.
Dodać kapary i szczyptę soli i pieprzu i pulsować, aż kapary są grubo posiekane.
Włóż ziemniaki do dużego garnka z zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 18 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć ziemniaki na durszlak i spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia. Osuszyć i pokroić na ćwiartki.
Dodać werty fasolki i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Odcedzić i odświeżyć pod zimną wodą. Pat dry.
W dużej misce wrzucić warzywa sałatkowe z 1/4 szklanki sosu cytrynowo-kaparowego i przenieść na duże talerze. Pracując z 1 składnikiem na raz, wrzuć ziemniaki, fasolki, pstrągi i pomidory z pozostałym sosem i ułóż na zieleni sałatkowej.
Udekoruj jajkami i oliwkami.
Podawać sałatkę natychmiast, przekazując pozostały sos osobno.