Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj słoneczny pieprz parmezan ze szpinakiem. Jedna porcja zawiera 233 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 74 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, sól czosnkową, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 81%. Ten wynik jest super. Parmezan Pieprz Ryż Pilaw, Polędwiczki wieprzowe nadziewane szpinakiem, pieczoną papryką, grzybami i parmezanem, oraz Ryż parmezanowy ze szpinakiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść ryż i wodę w garnku i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odstaw na pięć minut. Puch widelcem.
3
Rozgrzej olej w woku na średnim ogniu. Dodaj pomarańczową paprykę, czerwoną paprykę, żółtą paprykę, cebulę i szpinak. Dopraw solą czosnkową i przyprawioną solą. Gotuj 5 minut.