Słodko-kwaśny Dzik: Cinghiale w Agrodolcach

Słodko-kwaśny Dzik: Cinghiale w Agrodolcach
Słodko-kwaśny Dzik: Cinghiale w Agrodolce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1242 kalorii, 46g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 5,53 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 godzin i 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieczenia czekolady, liść laurowy, Cukier Drobny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Spróbuj Cinghiale w agrodolce (Dzik słodko-kwaśny), Dzik w stylu wschodniej strony: Cinghiale di Calitri, oraz Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu, połączyć 2/3 wina, 1/3 szklanki octu, 1 szalotka, 1 ząbek czosnku, 1 marchew, goździki, liść laurowy i tymianek i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Niech ostygnie całkowicie.
3
Mięso z dzika włożyć do nieaktywnej zapiekanki i zalać schłodzoną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
KnurówKnurów
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Niech marynować w lodówce przez 2 dni, obracając często. Po 2 dniach wyjąć mięso i zarezerwować marynatę. Mięso osuszyć, zwinąć i związać sznurkiem rzeźniczym. Doprawić solą i pieprzem. W holenderskim piecu podgrzać smalec na dużym ogniu i brązowo mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
SmalecSmalec
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Dodaj pozostałe szalotki, czosnek, marchew, wraz z selera i prosciutto i gotować pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodaj pozostałe Wino i po prostu przykryj mięso zarezerwowaną marynatą i wrzącą wodą, jeśli to konieczne. Gotować na wolnym ogniu, aż mięso jest gotowane przez i jest przetargu widłowego, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Wyjmij mięso z holenderskiego piekarnika i utrzymuj je w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
8
Przenieść wszystkie soki na patelni do blendera lub robot kuchenny i puree gładkie. Wróć do płyty kuchennej i wymieszaj cukier, czekoladę i pozostały ocet. Gotować 3 minuty na średnim ogniu, następnie dodać rodzynki, orzeszki piniowe i kandyzowaną skórkę i zdjąć z ognia. Mięso pokroić w plasterki i podawać z polanym sosem.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
W rondlu 2-quart, połączyć cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia, upewniając się, że cały cukier jest rozpuszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
10
Zdjąć z ognia. W dużym rondlu połącz skórkę i wystarczającą ilość zimnej wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
11
Usuń skórkę, spłucz zimną wodą i powtórz proces jeszcze 2 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12
Blanszowaną skórkę umieścić w rondlu i polać syropem na skórkę, dodając dodatkowy cal, aby pokryć skórkę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż skórka jest przezroczysta i miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
13
Zdjąć z ognia i ostudzić.
14
Odcedzić syrop i ułożyć skórkę na stojaku chłodzącym. Wrzucić cukier i przechowywać w szczelnym pojemniku.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćEkspert
Gotowe W49 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn