Słodko-kwaśna czerwona kapusta

Słodko-kwaśna czerwona kapusta
Słodko-kwaśna czerwona kapusta to dodatek, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 1g tłuszczu i w sumie 69 kalorii. Za 33 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga jabłek, liścia laurowego, wody i cukru. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Słodko-kwaśna czerwona kapusta, Czerwona Kapusta Słodko-Kwaśna, oraz Słodko-Kwaśna Czerwona Kapusta.

Instrukcje

1
Umieść kapustę w dużym rondlu; ułóż jabłka na kapuście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Połącz cukier i goździki; posyp jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3
Dodaj liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Połącz ocet i wodę; polej wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Ułóż masło na wierzchu; w razie potrzeby dodaj sól. Przykryj i zagotuj, od czasu do czasu mieszając. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do wchłonięcia płynu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Usuń liść laurowy przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Podawaj na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn