Słodkie ziemniaki z budyniem z chleba kukurydzianego

Słodkie ziemniaki z budyniem z chleba kukurydzianego
Słodkie ziemniaki Supreme z budyniem z chleba kukurydzianego może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 9g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.94 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, jajka, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Budyń Z Chleba Kukurydzianego, Pudding Kukurydziany Supreme, oraz Pudding Kukurydziany Supreme.

Instrukcje

1
Umieść słodkie ziemniaki w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć i gotować, aż ziemniaki mogą być Przekłute widelcem, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
3
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Lekko nasmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali. Pokrój babeczki kukurydziane na 1/2 cala rund, przycinając szczyty i dna. Rezerwa przycięte kawałki. Ułóż plastry babeczki kukurydzianej na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muffinki KukurydzianeMuffinki Kukurydziane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Umieść babeczki pod rozgrzanym brojlerem do tostów, o 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Wymieszać puree słodkie ziemniaki, brązowy cukier, masło, i 1 szklanka mleka kokosowego razem w misce, aż będzie gładka. Wymieszać 1 łyżeczkę cynamonu, gałkę muszkatołową i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
W innej misce, ubić jajka z pozostałym mlekiem kokosowym, 1/2 łyżeczki cynamonu i soli, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Umieść arkusz folii na czystej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Umieść 1/2 puszki pasty migdałowej na okładce, przykryj innym arkuszem folii i rozwałkuj pastę migdałową w cienki arkusz o grubości około 1/8 cala. Użyj palców lub plaster kawałki pasty migdałowej kształtować arkusz do wielkości naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
10
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
11
W przygotowanym naczyniu do pieczenia ułożyć zapiekankę, wlewając masę jajeczną na muffinki kukurydziane. Przykryj arkuszem pasty migdałowej, przycinając, aby pasowały do naczynia. Naprzemienne kolory, umieść warstwę słodkich ziemniaków na arkuszu migdałów. Łyżką lub pędzlem 1/3 mieszanki brązowego cukru na słodkie ziemniaki. Powtórz, układając jeszcze dwie warstwy słodkich ziemniaków, kończąc na 1/3 mieszanki brązowego cukru. Odstawić dodatkowe słodkie ziemniaki do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Muffinki KukurydzianeMuffinki Kukurydziane
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
12
Zapiekamy w rozgrzanym piekarniku 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
13
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
14
Na wierzch posypać reserved muffinki kukurydziane i pianki. Powrót do piekarnika, i piec, aż top jest rumiane, o 20 protokół więcej. Schłodzić 5 do 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn