Słodkie Ziemniaki Żurawinowo-Pomarańczowe
Słodkie ziemniaki żurawinowo-pomarańczowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 190 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka wody, soli, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 39 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Pomarańcz-Klon słodkie ziemniaki w pomarańczowych filiżankach, Pomarańcz-Klon słodkie ziemniaki w pomarańczowych filiżankach, oraz Słodkie Bułeczki Żurawinowe Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
. Każdy słodki ziemniak owinąć folią i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę i 10 minut lub do bardzo miękkiej.
Żurawinę i wodę połączyć w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 4 minut lub aż większość żurawiny pop.
Wyjąć z ognia, dodać marmoladę i mieszać, aż Marmolada się rozpuści. Wymieszać cynamon i kolejne 3 składniki.
. Wyjąć miąższ z ziemniaków; umieścić miąższ w dużej misce do mieszania. Odrzuć Skórki ziemniaczane. Miąższ rozgnieść masą ziemniaczaną na gładką masę. Wymieszać mieszaninę żurawinową i łyżkę do 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Przykryć i piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.