Różowa Zieleń
Różowe Zielenie może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 50 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, cukier, Płatek pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: Różowa Zieleń, Bezmięsny poniedziałek: komosa ryżowa z różową zielenią, oraz Zieleń Sunset Magazine z różowymi Grapefruitami i kwiatami ogórecznika dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć i przyciąć warzywa buraczane. Jeśli łodygi są bardzo grube, warto je nieco przyciąć.
Na średnim ogniu, podsmażyć czosnek, szalotka i płatki czerwonej papryki w oliwie z oliwek, aż lekko zbrązowieje.
Dodaj czarny pieprz, cukier i sól.
Na patelnię włożyć buraki, zalać wodą i natychmiast przykryć. Nie zdejmuj pokrywki przez kilka minut, aby zieleń zwiędła. Po ugotowaniu zdjąć pokrywkę i wymieszać wszystkie składniki. Gotować jeszcze kilka minut, pozwalając wodzie odparować.
Tuż przed wyjęciem zalać octem zieleninę.
Usuń, służyć i cieszyć się!