Rzodkiewka Różowa
Różowa rzodkiewka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 3 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz ocet śliwkowy, rzodkiewki, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Rosy Chicken, Rosy Mus Jabłkowy, oraz Koktajl Rosy Boa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć łodygi i korzenie z rzodkiewki. Pokroić na 1/4 cala rund.
Umieść w 2-ćwiartce niereaktywnego rondla wraz z octem i wodą. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić na średnim ogniu, aż rzodkiewki są nieco miękkie, o 8 do 10 protokół.
Rzodkiewki przełożyć do miski łyżką szczelinową. Zapas płynu do gotowania.
Pozostawić do ostygnięcia osobno, aby zachować chrupkość rzodkiewek. Gdy oba ostygną, połączyć w hermetycznym pojemniku i przechowywać w lodówce przez noc.
Serwuj następnego dnia, aby uzyskać najlepszą chrupkość. Sprawia, że 3 filiżanki.